Колаж за Деня на Жената с Ваши снимки Колаж за Деня на Жената с Ваши снимкиУникален подарък за любимата, за учителка, баба, сестричка или .. Category: Anvils Product #: 01-07019 0 stars, based on 0 отзива reviews Regular price: 19,99 лв $19,99 лв Available from: Condition: excellent condition В наличност
Начало » Подаръци за жени » Подаръци за 8ми март » Подаръци за любимата жена » Колаж за Деня на Жената с Ваши снимки

Колаж за Деня на Жената с Ваши снимки

Код на продукта: 01-07019

Наличност: В наличност

Категории: Персонализирани подаръци | Подаръци за жени | Фотоколажи | Подаръци за 8ми март | Подаръци за мама | Подаръци за баба | Подаръци за любимата жена | Подаръци за учителки |

Описание:

Колаж за Деня на Жената с Ваши снимки

Уникален подарък за любимата, за учителка, баба, сестричка или близка приятелка. Колаж с цифра 8 март с красива снимка за фон. Изберете снимката за фона, може да бъде едноцветен фон (според Вашето желание) или снимка (минимален размер на снимката 2400*3500 пиксела).

Изберете между 30 и 50 от любимите си снимки и ни ги изпратете, като ги архивирате в една папка и я качете тук. В полето за получател: До.. запишете нашият мейл: office@podarisliubov.com. По Ваше желание добавете дата, от кого е подаръка - това няма да промени цената. Запишете в полето за персонализация. Ако искате да сменим цвета на фона, уточнете го в същото поле. Снимка за фон може да добавите в полето за 1 снимка.

Време за изработка на колажа: 1 до 2 работни дни.

Готовият колаж ще разпечатаме в рамка от ПВЦ материал, българско производство, тъмно кафяв цвят.

Можете да изберете желан размер за рамката. Това ще определи крайната цена. Възможни варианти: А4 (21*29,7см) А3( 29,7*42см, правоъгълник), 30*30см (квадрат), 40*40см (квадрат), по запитване - 60*60см (квадрат).

Цена: 19,99 лв
Брой:

* Изберете размер:

File:

Запишете:

Напишете ревю
Вашето ревю ще е първо
Пратете вашето ревю
Напишете ревю:
Оценете този продукт:
Общ рейтинг:*
Бихте ли препоръчали този продукт?*
Да Не
За вас
Вашето име:*
Вашия телефонен номер:
Вашия имейл:
Вашето ревю
Заглавие*

Example: This product has great features

Вашето ревю*

20 character minimum. Focus on the product and your experience using it.

Напишете кода от кутийката: