Бутилка Джак Даниелс 700ml с любовна картичка

ТОП продукт!
Код на продукта: 01-665
Наличност: В наличност

  • 54.90лв.


Възможни варианти


Категории:


Качествен подарък за ценителите на марковото уиски, бутилка Джак Даниел 0,700л. Запишете име, пожелание (по избор) и прикачете ясна снимка. По Ваше желание, можем да добавим чаша с готов надпис.

Според Директива за Опаковането и етикетирането на храните и хранителните продукти, бутилките се изпращат с оригинален етикет на фирмата производител и търговеца няма право да нарушава този етикет. Затова, за да подарите уникален подарък, ще изработим за Вас картичка - стикер, която ако желаете, можете сами да поставите. ЕТИКЕТА НЕ Е ЗАЛЕПЕН! Попълнете в полето за персонализация какво желаете да пише на картичката. Персонализацията на етикета се прави само от дясната страна на етикета, където е пожеланието.

Време за изработка: 1 до 2 работни дни.

Внимание: Считано от 01.09.2018г. ВСИЧКИ персонализирани подаръци (с Ваша снимка и текст) трябва да се предплатят! Обработката на поръчките ще ЗАПОЧВА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ПЛАЩАНЕТО. Този продукт НЕ СЕ ДОСТАВЯ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ. Поръчки се приемат само с предварително плащане. (Еasypay, epay, банков превод, в офис на Еконт).

Винаги разчитайте на Подари с любов, когато търсите интересни подаръци.

Милена Огнянова
25/01/2017
ЕЕЕЕЕ нямам думи просто уникално етикетче много як подарък и мъжът ми се накефи много супер мерси много
Бележка: HTML не е преведен!


подарък със снимка, любовен подарък, Свети Валентин, Джак Даниелс, подарък за мъж, jack daniels, jack, бутилка уиски