Джак Даниелс 350ml

Код на продукта: 01-664
Наличност: До 2 - 3 дни

  • 49.90лв.


Възможни вариантиБутилка Джак Даниелс 350мл с персонализирана любона картичка. Изберете качествена снимка и я прикачете в полето за персонализация. Ако желаете, може  да добавите и чаша по избор, което ще оскъпи поръчката с 8.99 лв.

Уискито ще получите с оригинална опаковка и към него ще приложим допълнителна картичка - стикер, която сами можете да поставите. Според Директива за Опаковането и етикетирането на храните и хранителните продукти, продуктите се изпращат с оригинален етикет на фирмата производител и търговеца няма право да нарушава този етикет. Затова, за да подарите уникален подарък, ще изработим за Вас картичка - обложка, която ако желаете, можете сами да поставите.

Внимание: Считано от 01.09.2018г. ВСИЧКИ персонализирани подаръци (с Ваша снимка и текст) трябва да се предплатят! Обработката на поръчките ще ЗАПОЧВА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ПЛАЩАНЕТО. Този продукт НЕ СЕ ДОСТАВЯ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ. Поръчки се приемат само с предварително плащане. (Еasypay, epay, банков превод, в офис на Еконт).

Винаги разчитайте на Подари с любов, когато търсите интересен подарък.

Този продукт няма отзиви.

Бележка: HTML не е преведен!


подарък със снимка, Свети Валентин, 14 февруари, влюбени, Джак Даниелс, подарък за мъж, jack daliels, butilka, podaryk