Гравирана чаша за червено вино за Вяра, Надежда, Любов (17.09)

Код на продукта: 01-3926
Наличност: В наличност

  • 19.99лв.


Възможни варианти


Елегантна чаша за червено вино, с дизайн и надписи за имен ден - Вяра, Надежда, Любов - празника на София. Чашата се персонализира с Ваше кратко послание - например Честит Имен Ден, Вяра!

На чашата сме гравирали Символи на Вярата (православен кръст), Надеждата (бял гълъб с клонка) и Любовта (Сърце), което обединява другите два символа.

Може да комбинирате с дървена кутия, с или без гравюра. Изберете от падащото меню опция за кутията с/без гравиране. Снимката на гравюрата на кутията е примерна. Може да бъде същата както на чашата, или само надпис.

Размер на чашата: височина 18см. Гравирането върху стъкло, може визуално да не изглежда еднородно. Това се дължи на различните видове предварителни обработки на стъклото. Изберете опция за чашата - дали надписа да е с украса (както е посочено на снимката), или само текст без украса. Това НЕ променя цената.

Кутията е с размери: 22,7*9,6*9см. Подходяща е единствено за този модел чаша за червено вино. Ако сте закупили друга чаша за вино, е много вероятно кутията да не може да се използва.

Ако желаете да се гравира и на другата страна на чашата, това ще струва + 8.00лв. Маркирайте от менюто Втори надпис /за другата страна на чашата/. Когато попълвате текста, ако желаете гравиране и на чашата и на кутията, попълнете: За чашата:... , за кутията:.... .

Време за изработка и доставка: от един до три работни дни.

Винаги разчитайте на Подари с любов, когато търсите качествени подаръци.

Този продукт няма отзиви.

Бележка: HTML не е преведен!


подарък, вино, чаша, чаша за вино, гравирана чаша, кутия, дървена кутия, софия