Декорация с бонбони в дървена кашпа за Него/Нея

ТОП продукт!
Код на продукта: 40-1763
Наличност: Уведоми ме

  • 24.00лв.


Възможни вариантиКрасива декорация от хартиени цветя с 9 шоколадови бонбона, поставени в дървена кашпа, и зелени клонки, които можете да запазите за дома след време. Кашпата се изработва от ръцете на художник, с техниката Декупаж. Ако желаете да се изработи с повече бонбони, или да е в друг цвят или гама, запишете в полето за персонализация. Време за изработка: 2 до 3 работни дни. 

Описание: размер на кашпата: горна част: 11*11см, основа: 8*8см, височина на кашпата: 11см. Височина на декорацията - приблизително 35см.

Винаги разчитайте на Подари с любов, когато искате да впечатлявате.

Иво Йовчев
04/10/2018
Много тактично обслужване на клиенти - по телефона, скайп и имейл. Всички линии за връзка работят и служителката беше внимателна и разбираща. Поръчката беше изпълнена според обещанието и всичко беше много точно.
Няма такива.
Подаръкът изглежда много добре. Добавена е и капка изтънченост с бонбоните Lindor на Lindt. Декорацията е ефектна и гали окото. Хубавото е, че могат да се правят различни цветови комбинации. Поръчката беше изпълнена в обещания срок и качествено. Служителите на фирмата са деликатни и отзивчиви. Определено ще се възползвам поне още веднъж от услугите им.
Ивелина Петрова
14/01/2017
Не знам как ви идват на ума такива неща, но са страхотни. Благодаря за подаръка ми - супер красиво нещо, никога не съм виждала подобно, браво!
Бележка: HTML не е преведен!


дървена, подарък, декупаж, мъж, цветя, бонбони