Дамско колие - сърце, фоторамка за две снимки

ТОП продукт!
Код на продукта: 01-3165
Наличност: Изчерпано

  • 19.99лв.


Възможни варианти


Категории:


Красиво дамско колие във форма на сърце, което се отваря и можете да поставите две любими Ваши снимки вътре в него.

Размер на сърцето: 40*48мм, с място за две снимки с размер всяка: 31*29мм.

Описание: сърцето е изработено от бижутерийна сплав с цинк, в сребрист цвят и е с родиево покритие, за да се предпази от наранявания. Колието се предлага заедно с верижка - подарък с покритие от сребро, проба 925.

За да запазите своето бижу за по-дълго време, независимо дали е изработено от благороден метал или от бижутерийна сплав, трябва да се грижите за него. Така бижуто ще има повече време блясък и ще изглежда като ново. След носене, прибирайте го в кутия за бижута или кадифена торбичка, не е желателно да спите с бижуто, както и не е препоръчително да се къпете с него. Възможно е различни елементи от водата, или от шампоана Ви да го увредят. През лятото се препоръчва да носите върху дреха, а не директно върху кожата, за да предпазите от евентуално изпотяване.

В цената на колието е включена верижка, но не е включено добавяне на снимки. Ако желаете ние да добавим снимките, маркирайте Искам снимки, и прикачете две качествени Ваши снимки, на които да има фон около лицата. Снимки с отрязани лица не са подходящи. Добавянето на снимки ще оскъпи поръчката с 2.99лв.

Време за доставка: 1 до 2 работни дни.

Винаги разчитайте на Подари с любов, когато искате да впечатлявате.

Този продукт няма отзиви.

Бележка: HTML не е преведен!


колие, медальон, висулка, рамка за снимка, рамки, две снимки, сребро, сърце, сплав