Червено вино, любовно - с картичка с 2 сърца

ТОП продукт!
Код на продукта: 01-0115s
Наличност: В наличност

  • 14.90лв.


Възможни варианти


Перфектен подарък за Свети Валентин - бутилка вино с картичка с две сърца. С място за по-дълго пожелание (ако нямате идея за текста, може да остане нашето предложение).

Виното е червено Мерло, 750мл. Време за изработка: 1 - 2 работни дни.

Според Директива за Опаковането и етикетирането на храните и хранителните продукти, бутилките се изпращат с оригинален етикет на фирмата производител и търговеца няма право да нарушава този етикет. Затова, за да подарите уникален подарък, ще изработим за Вас картичка - стикер, която ако желаете, можете сами да поставите. Попълнете в полето за персонализация какво желаете да пише на картичката.

Внимание: Считано от 01.09.2018г. ВСИЧКИ персонализирани подаръци (с Ваша снимка и текст) трябва да се предплатят! Обработката на поръчките ще ЗАПОЧВА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ПЛАЩАНЕТО.

Този продукт НЕ СЕ ДОСТАВЯ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ. Поръчки се приемат само с предварително плащане. (Еasypay, epay, банков превод, в офис на Еконт).

Винаги можете да разчитате на Подари с любов, когато търсите интересен подарък.

Daniela Miteva
28/10/2017
Благодаря Ви за прекрасния подарък и бързото изпълнение на поръчката!
vesi
13/02/2017
Етикета е много красив, а бутилката дойде с панделка. Доставката беше много бърза, за което съм благодарна!
Momìl Petrashkiev
25/01/2017
Vinceto e dobro a etiketa e blestqsht blagodarq mnogo preporachvam go.
Бележка: HTML не е преведен!


етикет, подарък със снимкабутилки, butilki, , вино с етикет, свети валентин, 14 февруари, подарък за мъж, vino, etiket, podaryk