Подаръци за ценители на алкохола

Подаръци за ценители на алкохола

Когато Ви се налага да избирате качествен подарък за ценител на алкохола, не винаги любимата напитка е достатъчна. Добра идея е вместо това, да изберете нестандартна бутилка – която може да се ползва многократно, или интересен аксесоар, който да улеснява наливането на напитката.

Има голям избор от бутилки за алкохол – стъклени, пластмасови и керамични, които могат да бъдат използвани повече от веднъж и с това да напомнят за повода, по който сте ги подарили.

Стъклени бутилки

В онлайн магазин за подаръци "Подари с любов" ще намерите стъклени бутилки с различна форма, с или без дървена стойка, има възможност за фигурка в различен цвят вътре в самата бутилка. Тук бихме Ви посъветвали да потърсите модели от боросиликатно стъкло, което е по-здраво и издържливо от обикновена стъклена бутилка. Не, че няма да се счупи, но при евентуален удар вероятността подаръка да оцелее е доста по-голяма. Най-интересните модели бутилки за различен алкохол (независимо дали ще съхранявате в тях ракия, водка, ром или друг концентрат) са обикновено с форма на глобус, камион, мотор, влак, цигулка, китара, пушка, самолет, кон и дори дамска обувка! Когато поводът изисква по-ценен подарък, може да се спрете на позлатена тапа или частична дървена конструкция. Със сигурност ще предизвикате усмивка и изненада в получателя, като едновременно с това, сте избрали практичен подарък за повече от едно ползване!

Стъклени бутилки

Пластмасови бутилки

По-често избираме пластмасови бутилки за непретенциозен рожден ден на приятел, за дома или за тинейджърски купон. Бутилките са по-леки, по-трудно биха се счупили и можете спокойно да се забавлявате с тях и на собственото си парти, без да се тревожите за цената! Моделите, които бихме препоръчали за парти, са ретро бензинова колонка и глобус – диспенсъри. В тях можете да налеете дори бира! Подредете чашите и нека наливането да започне! Наздраве!

Бутилки - диспенсъри

Керамични бутилки

Керамични – отново ценни и чупливи. Това са обикновено бутилки с цвят глина или златисто/зелено. Предлагат се повече със съдържание на вино, и са запечатани с коркова тапа и восък. Идеята тук е да подарите завършен подарък – хем качествено вино от българска изба, хем красива и дори изящна бутилка от керамика – с форма на делва, бъчва, мечка, шаран или пък герой – Дядо Мраз или Снежанка. За имен ден на Георги бихме препоръчали керамична бутилка с лика и надпис Свети Георги, а за празника на София – Вяра, надежда и любов – Бутилка с лика на Света София. За всяка от 12-те зодии, за подарък за рожден ден, има модел със знака и надпис на латиница на зодията. Всяка една бутилка може да бъде чудесно комбинирана с чаша за червено вино, а още по-добре гравирана чаша с пожелание за празника и името на рожденика. Така със сигурност ще бъдете изключително оригинални, а Вашият подарък – уникален.

Керамични бутилки

Аксесоари за алкохол

От аксесоарите трябва да споменем декоративна стойка за бутилка вино, мех от кожа и разбира се – сетове с различни приспособления за отваряне и наливане на алкохола. Не забравяйте, че рожденика може да разполага вече с някои от аксесоарите, затова е добре да се информирате от негов близък, какво има или ползва. При всички случаи, когато не познавате добре човека, или нямате никаква информация, можете да заложите на сигурно – тук ще споменем декоративни бутилки със съдържание на вино, ром, мента и водка. Има модели, за които е много вероятно, че ще предизвикат Уау ефект, и дори да не бъде консумиран алкохола веднага, бутилката ще бъде поставена на видно място и ще напомня за Вас. От варианта с червено вино има голям избор модели – цигулка, сърце, череп, джип, кръст, бъчвички с релефно изображение на манастири и градове. Ако изберете водка – модела е автомат, тип калашников, и за ментата – зелена ябълка! Най-богат избор имате, ако се спрете на червен ром – кон, козел, боксова ръкавица, лъв, петел, пистолет, сабя, роза с дълга дръжка, дамска обувка, глиган, делфин, елен, овен, рак, змия и дори риба – шаран за Никулден.

Стъклени декоративни бутилки

И все пак, ако не сте сигурни, какво да изберете, винаги можете да заложите на бутилка вино или уиски с етикет за празника с името на празнуващия и Вашето послание.


31/05/2017 5882 0

Коментари

Внимание: HTML не се поддържа! Използвайте обикновен текст!