Най-интересните подаръци за Свети Валентин

Най-интересните подаръци за Свети Валентин

Богат избор от подаръци, но какво да изберете? За да бъдем максимално полезни, ще разгледаме подаръците по вид на изработката – такива, които изискват повече внимание, персонализация със снимка или текст, готови бързи романтични подаръци или еротични предложения за младите двойки, и разбира се – подаръци за семейни половинки, когато жеста на внимание е от значение.

Избрахте ли своя подарък за Свети Валентин ? За да бъдем максимално полезни, ще разгледаме подаръците по вид на изработката – такива, които изискват повече внимание, персонализация със снимка или текст, готови бързи романтични подаръци или еротични предложения за младите двойки, и разбира се – подаръци за семейни половинки, когато жеста на внимание е от значение.

Голямо значение за избора, оказва и цената – според бюджета, с който разполагате. Ще се спрем на най-интересните предложения, които са на достъпна цена.


1. Гравиран любовен катинар сърце с имената – разкошен подарък, в червен цвят, подходящ подарък както за момче, така и за момиче. Изработва се за един ден, по поръчка с имена и/или дата. Цена: 25,00лв.

                                                                                                                                                                                               

2. Бутилка червено или бяло вино с етикет с Ваша снимка. Голямо разнообразие на дизайни, с място за една/две снимки, различни цветове. Отново отнема един ден, за да се изработи. Хубавото тук е, че освен изненадата, на празника може да се почерпите с виното. Специално бутилирано вино, с висящ етикет. ТОП ЦЕНА: 14,90лв.


   

3. Гравирана чаша за вино – с Ваш надпис или Обичам те! Комбинирайте с бутилка качествено вино или с персонализиран етикет. Необходим е един работен ден за гравюрата. Цена: 19,99лв.

4. Шоколадови бонбони с етикет с Ваше послание и снимка – за любителите на сладкия афродизиак! Перфектно предложение, може да допълните към бутилката, можете да подарите и самостоятелно. ТОП ЦЕНА: 14,99лв!

5. Преспапие сърце с любима снимка и много сърчица! Чудесна идея, бърза изработка и супер цена: 14,90лв.


6. Комплект за двойки: Котки Ин и Ян от стомана, в подаръчна кутийка. Висулките са окомплектовани с верижки от стомана. С този подарък всеки от Вас ще има по едно коте, което се допълва към другото. Цена: 25лв.


7. Комплект ключодържатели сърце и ключ – идеята за размяна на подаръци, но на по-достъпна цена: 5,99лв за двата.

8. Комплект плюшени мечета с гравирани чаши. Романтични, сладки, пухкави. Те сами ще кажат Обичам те! вместо Вас. Когато все още не сте го изрекли и е …. трудно.  Цена: 39,99лв.

9. Колаж от Ваши снимки във форма на сърце – различни размери и цени. Необходимо е да разполагате минимум с 30 снимки. Изберете желан размер и системата автоматично ще изчисли цената.

10. Късмети Обичам те, защото.. – в кутийка сърце. Различните причини, които бихте изрекли на Вашата половинка, без да се замисляте, под формата на игра. Цена: 19.90лв

11. Керамична чаша с Ваша снимка. Богато разнообразие на модели и дизайни, достъпна цена (16лв). Чашата е добро решение, защото пиейки сутрешното си кафе, той/тя ще поглежда снимката или посланието, и денят ще започва с нещо мило и приятно! 

12. Стенен часовник с Ваша снимка – подходящо предложение за по-дълга връзка, предвид факта, че часовника ще бъде закачен на стената и всеки ден ще напомня за любовта Ви! Необходимо време за изработка: 1 до 2 работни дни. Цена с Ваша снимка: 27.90лв.


Ако сте подарявали някой от горе-изброените подаръци, или искате да разнообразите връзката си, можете да заложите на нещо по-така.

13. Игра за порастнали – голяма или компактна. Отново голям избор, но ще се спрем на най-новото предложение, към което има голям интерес – играта Направи го! На страхотна цена от 12,90лв ще имате готов подарък!!! Доставката е на следващ работен ден, защото подаръка е готов и не се налага персонализация.

 

14. Еротични късмети – 69 папируса в кутия сърце. Издърпайте си късметче и изпълнете написаното в него… Цена: 19.90лв.

15. Секси зарчета – комплект от две или дървено зарче с пози. Изберете Вашия вариант. ТОП ЦЕНА: 3,50лв.

16. Еротична престилка – за нея или за него. Посрещнете го, с подаръци… облечена само по престилка :) ТОП Цена: 16.99лв.

17. Звънче Ring for sex – самостоятелно или в комбинация с белезници и нещо сладко, разбира се. Едно позвъняване: Приготви се! Две: Действай! Цена 9.90лв!!!За по-улегналите двойки, безспорно подаръците са по-различни. Това може да са отново персонализирани подаръци, но този път за заслужени постижения, или с по-дълбока замисъл.


18. Звезда на славата в рамка – предлага се в два размера, които определят цената. В долната част на сертификата ще запишем Вашето послание/причина за връчването.

19. Грамота за съпруг/баща – защото го обичате и защото той е всичко за Вас. Може да се промени текста с Ваш, предложили сме готов вариант.

20. Стъкленица за вечна любов. За Вашата любов, за да е винаги красива и никога да не увяхва.


21. Късмети в кутия сърце – 365 папируса за него/нея. Най-милия начин да покажете любовта си всеки ден от идната година – всеки ден сутрин ще четете по едно романтично късметче.


Ако още не сте открили своя подарък, то тогава разгледайте и другите ни предложения и се потопете в магията на празника, и запомнете, че всеки подарък, избран с любов и поднесен с много любов, сам по себе си е любов. Важен е жеста!21/01/2020 2364 0

Коментари

Внимание: HTML не се поддържа! Използвайте обикновен текст!