Продукт 3

Код на продукта: 01-0908
Наличност: Изчерпано

  • 35.90лв.


Възможни варианти



Внимание: Считано от 01.09.2018г. ВСИЧКИ персонализирани подаръци (с Ваша снимка и текст) трябва да се предплатят! Обработката на поръчките ще ЗАПОЧВА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ПЛАЩАНЕТО.

Този продукт НЕ СЕ ДОСТАВЯ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ. Поръчки се приемат само с предварително плащане. (Еasypay, epay, банков превод, в офис на Еконт).


Подарете уникален подарък - бутилка бира и чаша за бира с гравиран текст ... ( където Вие уточнявате посланието).

Бирата е българско производство, бирата е с оригинален етикет. Според Директива за Опаковането и етикетирането на храните и хранителните продукти, бутилките се изпращат с оригинален етикет на фирмата производител и търговеца няма право да нарушава този етикет. Затова, за да подарите уникален подарък, ще изработим за Вас картичка - стикер, която ако желаете, можете сами да поставите. Попълнете в полето за персонализация какво желаете да пише на картичката, както и име за халбата. Гравирането върху стъкло, може визуално да не изглежда еднородно. Това се дължи на различните видове предварителни обработки на стъклото. Ако желаете гравиране и от другата страна, това ще оскъпи продукта с 8лв.

Подарете уникален подарък -  бира с етикет и чаша за бира с гравиран текст Честит имен ден, ..... ( където Вие уточнявате името).

Време за изработка: Три до четири работни дни.

Винаги разчитайте на Подари с любов, когато търсите оригинални подаръци.

Този продукт няма отзиви.

Бележка: HTML не е преведен!