Бутилка Джак Даниелс 700ml с картичка, за Имен ден

ТОП продукт!
Код на продукта: 01-514
Наличност: В наличност

  • 50.20лв.


Възможни варианти


Подарък за имен ден - бутилка Джак Даниелс 700ml и картичка с Ваша снимка и текст.  Добавете по избор чаша с надпис.

Според Директива за Опаковането и етикетирането на храните и хранителните продукти, бутилките се изпращат с оригинален етикет на фирмата производител и търговеца няма право да нарушава този етикет. Затова, за да подарите уникален подарък, ще изработим за Вас картичка - стикер, която ако желаете, можете сами да поставите. ЕТИКЕТА НЕ Е ЗАЛЕПЕН! Попълнете в полето за персонализация какво желаете да пише на картичката. Персонализацията на етикета се прави само от дясната страна на етикета, където е пожеланието.

Персонализацията на етикета се прави само от дясната страна на етикета, където е пожеланието.

Внимание: Считано от 01.09.2018г. ВСИЧКИ персонализирани подаръци (с Ваша снимка и текст) трябва да се предплатят! Обработката на поръчките ще ЗАПОЧВА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ПЛАЩАНЕТО.

Този продукт НЕ СЕ ДОСТАВЯ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ. Поръчки се приемат само с предварително плащане. (Еasypay, epay, банков превод, в офис на Еконт).

Винаги разчитайте на Подари с любов, когато търсите качествени подаръци.

Този продукт няма отзиви.

Бележка: HTML не е преведен!


подарък със снимка, Джак Даниелс, подарък за мъж, jack daniels, jack, милен, пламен, иван, георги, ангел, архангеловден, архангел, михаил, ники, николай, никола, никулден, риба, георги, герьовден, бутилка уиски