Бутилка Джак Даниелс 700ml с картичка, за Имен ден

ТОП продукт!
Код на продукта: 01-514
Наличност: В наличност

  • 54.90лв.


Възможни варианти


Подарък за имен ден - бутилка Джак Даниелс 700ml и картичка с Ваша снимка и текст.  Добавете по избор чаша с надпис.

Според Директива за Опаковането и етикетирането на храните и хранителните продукти, бутилките се изпращат с оригинален етикет на фирмата производител и търговеца няма право да нарушава този етикет. Затова, за да подарите уникален подарък, ще изработим за Вас картичка - стикер, която ако желаете, можете сами да поставите. ЕТИКЕТА НЕ Е ЗАЛЕПЕН! Попълнете в полето за персонализация какво желаете да пише на картичката. Персонализацията на етикета се прави само от дясната страна на етикета, където е пожеланието.

Персонализацията на етикета се прави само от дясната страна на етикета, където е пожеланието.

Внимание: Считано от 01.09.2018г. ВСИЧКИ персонализирани подаръци (с Ваша снимка и текст) трябва да се предплатят! Обработката на поръчките ще ЗАПОЧВА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ПЛАЩАНЕТО.

Този продукт НЕ СЕ ДОСТАВЯ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ. Поръчки се приемат само с предварително плащане. (Еasypay, epay, банков превод, в офис на Еконт).

Винаги разчитайте на Подари с любов, когато търсите качествени подаръци.

Този продукт няма отзиви.

Бележка: HTML не е преведен!


подарък със снимка, Джак Даниелс, цветница, цветан, здравко, лазар, подарък за мъж, jack daniels, jack, милен, пламен, иван, георги, ангел, архангеловден, архангел, михаил, ники, николай, никола, никулден, риба, георги, герьовден, бутилка уиски, димитър, димировден