3D стойка за телефон Фотоапарат, с кратък текст/лого/снимка

Код на продукта: 57-3410
Наличност: В наличност

  • 25.99лв.


Възможни варианти


Категории:


Страхотна стойка - копие на фотоапарат, 3d принтиран, с място както за телефон, така и за зарядно. Можем да добавим име, лого или кратък текст (включено е в цената). Перфектен подарък за фотоманиаци!

Запишете желания от Вас текст и цвят в полето за персонализация. За корпоративни поръчки или количества, пишете на office@podarisliubov.com

Фотоапарата - стойка е изработен по съвременна технология за печат с 3D машина,  от висококачествен полилактид (PLA), биоразградим, биоактивен и термопластичен, получен от възобновяеми ресурси, като царевично нишесте, корени от маниока или захарна тръстика. Процеса се реализира се като нанасяне на последователни слоеве от материала, така че да оформят крайния продукт, което е точно обратното на използваните методи и техники - желаните форми да се получават чрез отнемане на част от материала. 

Снимката е примерна. Телефона не е включен в цената.

На гърба на стойката - фотоапарат, на мястото на визьора, можем да поставим Ваша снимка. Ако желаете да го направим, прикачете снимка и маркирайте опцията Искам снимка. Това ще оскъпи поръчката с 3.50лв.

Размери : 10,6см*8,5см*7,8см.  Обектива е с d 4,7см. *дълж.4,7см.

Време за изработка: 3 до  5 работни дни.

Продуктите, персонализирани и изработени с 3D технология се изработват само след предварително капаро или предплащане - няма опция, след изработка с Вашето име продукта да бъде заменен или върнат.

Подари с любов Ви препоръчва да разгледате и други интересни предложения от същата категория!

Този продукт няма отзиви.

Бележка: HTML не е преведен!


органайзер, , пластмаса, стойка, аксесоар, телефон, смартфон,