3D настолен органайзер с Вашето име

ТОП продукт!
Код на продукта: 57-3407
Наличност: В наличност

  • 15.99лв.


Възможни варианти


Ако често колегите Ви "приватизират" удобния органайзер или моливник, е време да се снабдите с личен (персонализиран) с Вашето име, направен с 3d принт.

Отпред можем да изпишем Вашето име или друг кратък текст, с който да се различавате от тези на съседното бюро. Идея за цял офис - всеки служител може да си поръча с неговото име/ любим цвят. Запишете желан цвят в менюто.

Органайзера е изработен със съвременна технология за печат с 3D машина, от висококачествен полилактид (PLA), биоразградим, биоактивен и термопластичен, получен от възобновяеми ресурси, като царевично нишесте, корени от маниока или захарна тръстика. Процеса се реализира се като нанасяне на последователни слоеве от материала, така че да оформят крайния продукт, което е точно обратното на използваните методи и техники - желаните форми да се получават чрез отнемане на част от материала. 

Запишете желания от Вас текст в полето за персонализация.

Снимката е примерна. Размери без пишещите средства : 11,6*2*7,3см.

Време за изработка: 3 до  5 работни дни.

Продуктите, персонализирани и изработени с 3D технология се изработват само след предварително капаро или предплащане - няма опция, след изработка с Вашето име продукта да бъде заменен или върнат.

Подари с любов Ви препоръчва да разгледате и други интересни предложения от същата категория!

Този продукт няма отзиви.

Бележка: HTML не е преведен!


органайзер, моливник, , пластмаса,