3D макет Бузлуджа, с кратък Ваш текст

Код на продукта: 57-3409
Наличност: В наличност

  • 112.99лв.


Възможни варианти


Категории:


Уникален 3D принт на релефен макет - сувенир за подарък на любим човек! Идеално предложение с нотка на носталгия -  за Вашия баща, чичо, дядо. Ако желаете, добавете кратък текст, който ще бъде "изписан" отново релефно върху горната част на капака. Запишете желания от Вас текст в полето за персонализация.

Макета е изработена със съвременна технология за печат с 3D машина,  от висококачествен полилактид (PLA), биоразградим, биоактивен и термопластичен, получен от възобновяеми ресурси, като царевично нишесте, корени от маниока или захарна тръстика. Процеса се реализира се като нанасяне на последователни слоеве от материала, така че да оформят крайния продукт, което е точно обратното на използваните методи и техники - желаните форми да се получават чрез отнемане на част от материала. 

Снимката е примерна. Звездата е делима и може да бъде изработена в червен или сив цвят. 

Размери : височина: 19.5см, дължина 22см, кръглата част: d16см, височина в най-широката част прибл. 4см. Основата е под формата на буква Y, с размери: дълж. 18см*2.2*11.8см.

Време за изработка: 3 до  5 работни дни.

Продуктите, персонализирани и изработени с 3D технология се изработват само след предварително капаро или предплащане - няма опция, след изработка с Вашето име продукта да бъде заменен или върнат.

Подари с любов Ви препоръчва да разгледате и други интересни предложения от същата категория!

Този продукт няма отзиви.

Бележка: HTML не е преведен!


, пластмаса, стойка, аксесоар, бузлуджа, баща, дядо, юбилей, уникален